Choose Language
nl gb

Flores, Indonesie met uw eigen chauffeur en gids Harry Hago

Flores is een van de grootste eilanden van Nusa Tenggara, de kleine sunda (soenda) eilanden in Indonesie. Het landschap van het eiland is prachtig en gevarieerd, vulkanen domineren het beeld maar er zijn ook een aantal mooie kratermeren, savannegebieden en bergbossen te bewonderen.

Ondanks al het natuurlijke schoon is Flores een van de minst bezochte eilanden van Indonesie. Het overgrote deel van de bevolking is katholiek. De moslims wonen voornamelijk in de kustgebieden van Flores. De bevolking is onder te verdelen in vijf grote taal- en cultuurgroepen: van west naar oost zijn dat de Manggarai, de Ngada, de Ende en Liogroepen, de Sikkanezen en de Lamaholot.

Harry Hago biedt u de mogelijkheid dit prachtige eiland met gids en privé chauffeur op een unike wijze te bezichtigen en op plaatsen te komen waar andere toeristen niet komen. Harry spreekt Nederlands, Engels en alle dialecten van het eiland. Verder kan Harry u ook helpen met het vervolg van uw reis, bijvoorbeels een boottrip met overnachting bij Komodo en Rinca.nnnn

Uw gids Flores